خيارشور

نوآورد، وبسايتي براي بهبود سطح سلامت ايرانيان

خيارشور

۷ بازديد

طرز تهيه خيارشور يك روزه

  • ·         ۲ كيلوگرم خيار تازه
  • ·         5-4 ساقه ترخون
  • ·         7 ليتر آب
  • ·         ۵ حبه سير
  • ·         500 گرم نمك
  • ·         فلفل به مقدار لازم
  • ·         نصف ليوان سركه

خيارها را كاملا شسته و داخل شيشه هاي نشكن (مقاوم در برابر حرارت) بچينيد، سپس ترخون و سير را در شيشه بريزيد. نمك و فلفل را در قابلمه آب ريخته و روي اجاق بگذاريد. زماني كه آب شروع به جوشيدن كرد، نمك و فلفل را در آن حل نموده و پس از حل شدن كامل نمك، اجازه دهيد آب نمك خنك شود. حالا سركه را بر روي خيارهاي داخل شيشه بريزيد و درب شيشه را محكم ببنديد.

شيشه خيارها را وسط يك قابلمه قرار دهيد و تا نصف ارتفاع شيشه در آن (قابلمه) آب بريزيد. قابلمه را روي حرارت قرار دهيد تا به جوش آيد. پس از به جوش آمدن آب، اجازه دهيد ۱۵ دقيقه روي حرارت باشد و بجوشد، سپس شيشه را از قابلمه خارج كرده و بگذاريد خنك شود. وقتي كاملا سرد شد آن را به مدت ۲۴ ساعت درون يخچال قرار دهيد تا قابل مصرف شود. اين خيارشور شبيه همان خيارشورهاي صنعتي و با همان طعم و مزه مي شود و مهمتر از همه اينكه بدون مواد نگهدارنده و خيلي تازه مي باشد.

متن كامل مقاله «خيارشور به 5 روش»

منابع مقاله: هفت گنج

تا كنون نظري ثبت نشده است
ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در مونوبلاگ ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.