خواص زنجبيل – ۱۰ خاصيت اثبات شده زنجبيل

نوآورد، وبسايتي براي بهبود سطح سلامت ايرانيان

خواص زنجبيل – ۱۰ خاصيت اثبات شده زنجبيل

۸۰ بازديد

خواص زنجبيل براي سلامتي

درمان انواع تهوع

به نوشته نوآورد، در تحقيقات به عمل آمده تا كنون، زنجبيل در مقابله با تهوع فوق العاده موثر ظاهر شده است؛ براي مثال، زنجبيل تاريخي طولاني در درمان عوارض حضور در دريا (مانند سرگيجه و تهوع) دارد. شواهدي نيز وجود دارند كه نشان مي دهند اين ادويه ممكن است به اندازه داروهاي تجويزي پزشكي موثر باشد. زنجبيل هم چنين ممكن است تهوع و استفراغ بعد از عمل جراحي و شيمي درماني را كاهش دهد. اما بيش ترين ميزان تاثيرگذاري آن در مقابله با حالت تهوع و استفراغ دوران بارداري نظير بيماري صبح ديده مي شود. بررسي  نتايج ۱۲ مطالعه جداگانه بر روي زنان باردار كه در مجموع ۱۲۷۸ زن باردار را مورد بررسي قرار داده بودند، مشخص گرديد كه مصرف ۱.۵-۱.۱ گرم زنجبيل علائم تهوع بارداري را به ميزان قابل توجهي كاهش مي دهد؛ با اين حال، در اين مطالعه مصرف زنجبيل هيچ تاثيري بر دفعات استفراغ نداشت.

هرچند زنجبيل به عنوان ماده اي بي خطر در گرفته مي شود، ولي بهتر است خانم هاي باردار قبل از مصرف مقادير زياد آن با پزشك مشورت نمايند. برخي بر اين باورند كه مصرف مقدار زياد زنجبيل مي تواند خطر سقط جنين را افزايش دهد، اما در حال حاضر هيچ مطالعه يا پژوهشي در تاييد اين مطلب وجود ندارد.

خواص زنجبيل در كاهش درد عضلاني

پژوهش ها صورت گرفته نشان مي دهد زنجبيل در مقابله با درد هاي عضلاني ناشي از ورزش موثر است. در يك مطالعه، مصرف روزانه ۲ گرم زنجبيل در يك دوره زماني ۱۱ روز، درد هاي عضلاني را در افرادي كه تمرينات مرتبط با آرنج انجام مي دادند به شدت كاهش داد. تاثير مصرف زنجبيل به صورت سريع و فوري نيست، اما مي تواند در مقابله با روند افزايش روز به روز و تدريجي درد هاي عضلاني موثر باشد. باور دانشمندان بر اين است كه اين اثر زنجبيل از خواص ضد التهابي آن نشات مي گيرد.

اثر ضد التهابي

آرتروز از جمله شايع ترين بيماري هاي مفصلي در سطح جهان مي باشد. اين بيماري سبب انحطاط و تباهي مفاصل بدن شده و در نهايت به مشكلاتي نظير درد و خشكي مفاصل منجر مي شود. در يك مطالعه كنترل شده بر روي ۲۴۷ فرد مبتلا به آرتروز زانو مشخص گرديد كساني كه از عصاره زنجبيل استفاده مي كنند، درد كمتري داشته و و به دارو هاي مسكن كمتري نياز دارند. نتايج مطالعه ديگري كه در اين باره صورت گرفت حكايت از اين موضوع داشت كه استفاده مالشي و موضعي تركيبي از زنجبيل، بنه، دارچين و روغن كنجد مي تواند درد و سفتي مفاصل را در مبتلايان به آرتروز كاهش دهد.

خواص زنجبيل در كاهش شديد قند خون

هر چند اين حوزه از مطالعات علمي نسبتا جديد محسوب مي شوند، اما مي توان گفت كه زنجبيل داراي خواص ضد ديابتي قوي است. در مطالعه جديدي كه در سال ۲۰۱۵ بر روي ۴۱ بيمار مبتلا به ديابت نوع ۲ صورت گرفت، مشخص گرديد كه مصرف ۲ گرم پودر زنجبيل در هر روز قند خون ناشتا را ۱۲% كاهش مي دهد. زنجبيل هم چنين شاخص HbA1c (شاخصي براي وضعيت قند خون در بلند مدت) را به طور چشمگيري بهبود مي بخشد، به گونه اي كه مصرف آن در يك دوره زماني ۱۲ هفته اي با ۱۰% كاهش در شاخص HbA1c همراه است.

نتايج اين مطالعه هم چنين نشان داد مصرف زنجبيل ...

 

در صورت تمايل مي توانيد متن كامل مقاله را در وبسايت نوآورد مشاهده نماييد.

تا كنون نظري ثبت نشده است
امکان ارسال نظر برای مطلب فوق وجود ندارد