زردچوبه و سرطان
شواهد زيادي نشان داده است كه آسيب ها و صدمات اكسيداتيو در بدن ارتباط مستقيمي در ابتلا به سرطان دارد. اكسيداتيو شامل راديكال هاي آزاد است كه تمايل به واكنش با مواد مهم آلي مانند اسيدهاي چرب، پروتئين يا DNA دارند. آنتي اكسيدان ها از آن جهت مفيد هستند كه از بدن در برابر اين راديكال هاي آزاد محافظت مي كنند.
با توجه به ساختار شيميايي كوركومين موجود در زردچوبه، اين ماده مي تواند اثرات مخرب راديكال هاي آزاد در بدن را خنثي كند. اين آنتي اكسيدان قوي موجب افزايش فعاليت آنزيم هاي آنتي اكسيداني خود بدن نيز مي شود. به همين دليل يكي از خواص زردچوبه پيشگيري و درمان سرطان ها مي باشد.
نتايج يك پژوهش ايتاليايي كه در سال 2015 به چاپ رسيده است نشان مي دهد كه مصرف منظم زردچوبه سرعت رشد و تكثير سلول هاي سرطاني به ويژه در ناحيه كبد را كاهش مي دهد. محققان دليل آن را وجود كوركومين مي دانند كه يكي از تركيبات اصلي زردچوبه محسوب شده و اثرات محافظتي قوي دارد. توصيه مي كنيم كه به طور منظم و بدون زياده روي به تمام غذاهايتان زردچوبه بزنيد.
نتايج ديگر پژوهشي كه روي موشهاي آزمايشگاهي مبتلا به سرطان روده انجام شد نشان ميدهد تومورهاي موشهايي كه زردچوبه مصرف كردهاند به ميزان 60 درصد كاهش يافته است. اين يك نتيجهي فوقالعاده است. بررسيهايي كه روي انسانها انجام شد نيز خوشبختانه نتايج اميدواركنندهاي داشته است. پس براي پيشگيري از سرطان و سلامت بدنتان به تمام غذاهايتان زردچوبه اضافه كنيد.
متن كامل مقاله در «خواص زردچويه – 24 خاصيت زردچوبه براي سلامتي»