با برخي از مهمترين خواص هويج آشنا شويد

نوآورد، وبسايتي براي بهبود سطح سلامت ايرانيان

با برخي از مهمترين خواص هويج آشنا شويد

۱۱ بازديد

هويج و سرطان سينه
وقتي پاي پيشگيري از سرطان سينه به ميان مي‌آيد، محققان خوردن هويج، طالبي و سيب‌زميني شيرين را توصيه مي‌كنند؛ خوراكي‌هايي كه سرشار از پيش‌سازهاي ويتامينA  يا همان بتاكاروتن هستند. بتاكاروتن به پيشگيري از سرطان سينه كمك مي‌كند.

نتايج پژوهشي كه در ژورنال تغذيه باليني آمريكا به چاپ رسيد هويج و البته رنگدانه بتاكاروتن موجود در آن خطر ابتلا به سرطان سينه را به ميزان 60 درصد كاهش مي دهد. محققان اروپايي براي رسيدن به اين نتيجه تأثير اين تركيب را روي 1500 زن مبتلا به تومورهاي سينه و 1500 زن بدون تومور بررسي كردند. آنها در خصوص عادت هاي غذايي اين خانم ها بررسي كرده و ميزان بتاكاروتن و همچنين ديگر مواد مانند ويتامين C و ليكوپن خون اين خانم ها را آزمايش كردند.

بر اين اساس زناني كه در جريان خون خود از سطوح بالاتري از بتاكاروتن برخوردارند، كمتر در‌معرض خطر ابتلا به سرطان سينه قرار مي‌گيرند. بنابراين اگر مي‌خواهيد از مزاياي بتاكاروتن در رژيم غذايي ضد‌سرطان سينه بهره‌مند شويد، بهتر است به خوردن ميوه‌ها و سبزيجات نارنجي مانند هويج روي بياوريد.

برگرفته از مقاله «فوايد درماني و دارويي هويج»

منابع: تبيان برترين ها

تا كنون نظري ثبت نشده است
ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در مونوبلاگ ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.