سيب خطر ابتلا به سرطان را كاهش ميدهد
سيب به دليل وجود مقادير بالاي فيبر و برخورداري از انواع آنتي اكسيدانها و به ويژه پُلي فنولها تأثير مثبتي در برابر برخي از سرطانها دارد. فيبر موجود در سيب در تقويت دستگاه گوارش موثر بوده و از خطر ابتلا به كولوركتال (روده بزرگ و مقعد) جلوگيري ميكند. مطالعات نشان داده است كه مصرف اين ميوه خطر ابتلا به سرطان ريه و سرطان سينه را نيز كاهش ميدهد و به طور كلي سيب، ميوهاي كاملاً استثنايي در پيشگيري از انواع سرطانها به شمار ميآيد.
نتايج يك پژوهش آلماني كه در سال 2008 روي حيوانات آزمايشگاهي انجام شد نشان ميدهد مصرف روزانهي آب سيب (بدون افزودن شكر و مواد نگهدارنده) يا مصرف يك يا چند عدد سيب در روز از ابتلا به سرطان كولوركتال يا سرطان ريه پيشگيري ميكند. خوردن يك عدد سيب در روز ميتواند از ابتلا به سرطان سينه نيز جلوگيري كند. اگر پوست سيب را ميگيريد، درواقع خود را از يك منبع سرشار از آنتياكسيدان، فيبر و ساير تركيبات لازم براي مبارزه با سرطان محروم كردهايد. مطالعات آزمايشگاهي نشان ميدهند پوست سيب ميتواند از گسترش سلولهاي سرطاني در بدن جلوگيري كند.