از خواص دارچين چه مي دانيد؟

نوآورد، وبسايتي براي بهبود سطح سلامت ايرانيان

از خواص دارچين چه مي دانيد؟

۱۴ بازديد

دارچين، دشمن سرطان
رشد غير قابل كنترل سلول ها، اصلي ترين مشخصه بروز بيماري سرطان است. دارچين به دليل برخورداري از مزاياي بالقوه در پيشگيري و درمان سرطان مورد بررسي قرار گرفته است. البته شواهد موجود به مطالعات حيواني صورت گرفته محدود مي شوند كه از نقش عصاره دارچين در مقابله با سرطان حكايت دارند. اين ماده غذايي با كاهش رشد سلول هاي سرطاني و مقابله با تشكيل رگ هاي خوني در تومور هاي سرطاني نقش خود را در اين زمينه ايفا مي كند.
نتايج يك مطالعه بر روي موش هاي مبتلا به سرطان روده بزرگ نشان مي دهد دارچين يك فعال كننده قوي براي آنزيم هاي سم زداي موجود در روده بزرگ است و از پيشرفت سرطان پيشگيري مي كند. نتايج ديگر تحقيقات نيز نشان مي دهد دارچين واكنش هاي آنتي اكسيداني محافظ روده بزرگ را فعال مي كند. 

دارچين، مبارزه با عفونت هاي قارچي و باكتريايي
سينامالدئيد، جز اصلي تشكيل دهنده دارچين، مي تواند به مبارزه با انواع عفونت ها كمك كند. روغن دارچين به طور موثري عفونت هاي قارچي دستگاه تنفسي را درمان مي كند. هم چنين مي تواند رشد گونه هاي خاصي از باكتري ها نظير ليستريا و سالمونلا را مهار كند. اثرات ضد ميكروبي دارچين به جلوگيري از پوسيدگي دندان و كاهش بوي بد دهان نيز كمك مي كند.

دارچين، مقابله با ويروس HIV
HIV  ويروسي است كه به آرامي سيستم ايمني بدن در هم شكسته و در صورت عدم درمان به موقع و مناسب به بيماري ايدز منجر مي شود. گمان مي رود كه گونه هاي مختلف دارچين سنا (دارچين چيني) به مقابله با HIV كمك كنند. نتايج يك پژوهش آزمايشگاهي كه مشاهده و بررسي سلول هاي آلوده به ويروس HIV را شامل مي شد، نشان داد در ميان قريب به 70 ماده گياهي مورد آزمايش قرار گرفته دارچين از بيشترين تاثيرگذاري برخوردار است.

درمان برفك دهان با عصاره دارچين
نتايج تحقيق انجام شده در دانشگاه علوم پزشكي شهيد بهشتي نشان داده است عصاره آبي دارچين روي قارچ كانديدا آلبيكنس اثر درماني دارد. اين پايان نامه به وسيله فاطمه جسماني و راهنمايي دكتر حميدرضا مقيمي و دكتر حسين وحيدي از اعضاي هيات علمي دانشكده داروسازي دانشگاه علوم پزشكي شهيد بهشتي انجام شده است. قارچ كانديدا آلبيكنس بيماري برفك دهان را توليد مي‌كند كه در اين تحقيقات، روش نهايي در عصاره گيري روشي مركب از خيساندن و هضم كردن با استفاده از نسبت 4 به 1 آب و گليسيرين به صورت حلال انتخاب شد. نگهداري اين عصاره به مدت 24 ساعت و بيشتر در دماي آزمايشگاه و يخچال توليد رسوب مي‌كند، اما اين رسوب از اثر ضدقارچي عصاره نمي‌كاهد. اين دهان‌شويه اثري كاملاً مشابه عصاره دارد و از بو و طعم ملايم دارچين برخوردار است. نتايج اين تحقيق نشان مي‌دهند عصاره آبي دارچين اثر ضدقارچي دارد.

از خواص دارچين چه مي دانيد؟

تا كنون نظري ثبت نشده است
ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در مونوبلاگ ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.